Gastouderopvang|Vraag en aanbod|Tarieven|Ouderportaal|Links|Nieuws|Contact|Privacy

Vraag en Aanbod

gastouder IlseEen ruime kamer voor de opvang en veel buitenruimte....

Naam:Ilse Eising
Woonplaats :Dalmsholte / Lemelerveld
Wijk :Langsweg
Link naar eigen website :
 
Soort opvang  
Gastouderopvang :ja
Opvang in het huis van de kinderen :nee
Flexibel :ja
 
Voorkeur leeftijd gastkinderen  
0-4 jaar :ja
4- einde basisschool :nee
beiden :nee
School :
 

Omschrijving:

Mijn naam is Ilse Eising, geboren in 1991. In 2010 heb ik mijn SPW4 diploma gehaald. Ik ben toen aan het werk gegaan als pedagogisch medewerkster in Assen. Hier heb ik mijn eigen BSO groep gehad. Na mijn verhuizing ben ik gaan werken bij Allio/Partou als pedagogisch medewerkster, als invalkracht. Dit heb ik 3 jaar lang gedaan, in die 3 jaar heb ik met alle leeftijden gewerkt. Hier heb ik mijn ervaring op gedaan. Daarnaast hebben we zelf nichtjes en neefjes waar ik ook oppas of ze komen hier gezellig logeren. 
Zelf heb ik mijn EHBO certificaat gehaald, bij het oranje kruis.
 
Samen met mijn vriend en onze zoon (juli 2016) en dochter (nov. 2018), woon ik op de boerderij. Hier woon ik nu al een aantal jaar met veel plezier. Wij wonen in Dalmsholte in een vrijstaand huis. In en om ons huis hebben wij veel ruimte. Zelf heb ik alles voor de opvang beneden. Er is een kinderkamer aanwezig, hier heb ik een commode, bedje staan en inbouwkast. Een ruime woonkamer, waarin een box kan staan en heerlijk gespeeld kan worden. In de keuken kan gegeten worden aan tafel. Of lekkere koekjes en taart bakken het kan hier! Buiten is er een groot grasveld waar gevoetbald kan worden of gespeeld op de glijbaan, wipwap, babyschommel. Wij hebben een moestuin waarin we onze eigen groente verbouwen. Ook hebben wij twee eigen appelboompjes en een grote stoofperenboom. Hier kunnen ook altijd lekkere dingen van gemaakt worden. Om het daarna lekker op te eten.
Buiten op het gras hebben wij een konijntjes, Knabbel en Babbel. En een kippenhok met hanen, kippen en kuikentjes erin. Als onze kippen niet zitten te broeden hebben wij verse eigen  eitjes om op te eten.
Maar een gezellige beestenboel is het hier wel.
Naast het heerlijke buiten spelen kan er binnen geknutseld worden, boekjes worden gelezen of voorgelezen worden en met veel verschillend speelgoed gespeeld worden.
 
Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. De tijden zijn in overleg, wel werk ik tot 19:00. Mocht het een keer anders zijn is er in overleg altijd veel mogelijk.
 
Door mijn vele ervaring als pedagogisch medewerkster heb ik veel gezien. Uit al die ervaring heb ik mijn eigen 'visie' gemaakt. Wat voor mij belangrijk is dat het kind zich goed en veilig voelt bij mij. Elk kind is een eigen individu en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Om deze ontwikkeling zo goed mogelijk te laten verlopen zal ik daar het kind ondersteunen waar nodig. Ook op zijn of haar eigen tempo, zodat een kind altijd kind kan zijn. De ontwikkeling van een kind is belangrijk maar dat zal naar mijn mening pas goed ontwikkelen als een kind zich ook veilig, goed en vertrouwt voelt. Een band opbouwen met elk kind vind ik belangrijk. Ieder kind verdient het om aandacht te krijgen.
 
Wees welkom, om kennis te maken en om een kijkje te nemen hier bij mij thuis!
 
Groetjes Ilse Eising

Werkdagen en tijden:
 
  ma di wo do vr za zo
ochtend ja vol vrije dag vol ja    
middag ja vol vrije dag vol ja    
avond ja vol vrije dag vol ja    


Wilt u meer weten? Neemt u dan contact op met een van de medewerkers van ons gastouderbureau.
Dat kan telefonisch: 0529 433927 of door het invullen van onderstaand formulier dat rechtsreeks naar het gastouderbureau wordt gestuurd. Van ons ontvangt u de eerste informatie over onze werkwijze en onze tarieven (offerte).
Wij brengen u in contact met de gastouder na de intake procedure. 

Ik wil graag reageren op deze advertentie:

Naam
Adres
Postcode, Woonplaats
Telefoon
E-mailadres

Graag alle velden invullen.

Flexibele, kleinschalige kinderopvang in Dalfsen, Hoonhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen en Oudleusen?
Gastouderbureau Dalfsen!