Gastouderopvang|Vraag en aanbod|Tarieven|Ouderportaal|Links|Nieuws|Contact|Privacy

Vraag en Aanbod

gastouder MarjaMarja biedt buitenschoolse opvang voor verschillende basisscholen in Dalfsen.
Voornaam :Marja
Leeftijd :1965
Woonplaats :Dalfsen 
Wijk :Geert Grotestraat
Link naar eigen website :
 
Soort opvang  
Gastouderopvang :ja
Opvang in het huis van de kinderen :nee
Flexibel :ja
 
Voorkeur leeftijd gastkinderen  
0-4 jaar :nee
4- einde basisschool :ja
   
School :de Spiegel, het Avontuur, de Polhaar
 
Omschrijving:
Ik ben een energieke vrouw die naast mijn gewone werk ook gastouder ben voor schoolgaande kinderen. Deze manier van opvang is ontstaan omdat ik zelf op zoek was naar BSO opvang en er blijkbaar niet veel BSO gastouders waren. Ik vond dat ik naast mijn eigen kinderen er ook voor andere kinderen kon zijn en heb de cursus gastouder gevolgd. Ik ben nu al een aantal jaren gastouder en ik vind het heel leuk om de kinderen na hun schooltijd op te vangen en hun ontspanning en gezonde inspanning te bieden. Ook al bied ik opvang aan op na schoolse tijden, er is zeker ook plaats voor jongere broertjes of zusjes tijdens schooltijd.

Ik heb 3 kinderen, twee dames van het jaar 2000 en 2002 en een heerlijke kerel van het jaar 2007 die het alle drie heel gezellig vinden als er gastkinderen zijn om tijd mee te delen.
Wij wonen in de buurt van de Agnieten hof en hebben een speeltuin voor de deur met een stukje verder een veld om te voetballen. Het is een heel kindvriendelijke buurt die zeker ook heel veilig is. In onze tuin hebben we verschillende speel dingen dus ook daar is genoeg vertier.

Eén van mijn hobby’s is knutselen en dit kan zover gaan als auto’s maken (van karton) met heus werkende lampjes erin. Het knutselen stemmen we vaak af op de seizoenen. Wat knutselen betreft is er voor elk wat wils. Ook op kookgebied kunnen we voldoende bedenken om iedereen zich te laten vermaken. Natuurlijk wordt er overlegd wat er wordt gedaan, heeft iemand geen zin dan hoeft hij/zij zeker niet mee te doen maar het is wel iets wat ik activeer omdat het heel goed is voor “het gezellig samen zijn”.
Wij hebben speelgoed voor verschillende leeftijden en ook een reeks aan spelletjes. Natuurlijk is er ook tijd voor t.v. kijken of een spel op de Wii.
Zelf vind ik het geweldig om naar het bos te gaan met een picknick of ergens anders tijd te besteden in de natuur.
 
Tussen de middag en ´s avonds mee eten en daarna langer blijven is geen probleem. Eventueel blijven slapen op bepaalde dagen is ook mogelijk.
 
Werkdagen en tijden:
  ma di wo do vr za zo
ochtend ja   ja ja      
middag ja   ja ja      
avond ja   ja ja      

Wilt u meer weten? Neemt u dan contact op met een van de medewerkers van ons gastouderbureau.
Dat kan telefonisch: 0529 433927 of door het invullen van onderstaand formulier dat rechtsreeks naar het gastouderbureau wordt gestuurd. Van ons ontvangt u de eerste informatie over onze werkwijze en onze tarieven (offerte).
Wij brengen u in contact met de gastouder na de intake procedure. 

 

Ik wil graag reageren op deze advertentie:

Naam
Adres
Postcode, Woonplaats
Telefoon
E-mailadres

Graag alle velden invullen.

Flexibele, kleinschalige kinderopvang in Dalfsen, Hoonhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen en Oudleusen?
Gastouderbureau Dalfsen!