Gastouderopvang|Vraag en aanbod|Tarieven|Ouderportaal|Links|Kalender|Contact|

Vraag en Aanbod

ik geef kinderen veel ruimte om op te gaan in hun spel.


Ik vind een vertrouwensband met ouders en kinderen belangrijk


Naam


:Suzan Douma
Woonplaats :Nieuwleusen
Wijk :Nieuwleusen-Zuid
Link naar eigen website :
 
Soort opvang  
Gastouderopvang :ja
Opvang in het huis van de kinderen :i.o.
Flexibel :ja
 
Voorkeur leeftijd gastkinderen  
0-4 jaar :ja
4- einde basisschool :i.o.
beiden :i.o.
School :
 


Omschrijving:
Mijn naam is Suzan Douma en samen met mijn man, onze zoon van 2 jaar en onze hond, woon ik in Nieuwleusen.
In 2011 heb ik vrijwilligerswerk gedaan op een peuterspeelzaal en toen merkte ik al dat ik het erg leuk vind om met kinderen te werken. Hun openheid spreekt me aan, ik vind het heel mooi om een onderdeel van de opvoeding te mogen zijn en een kind te kunnen zien groeien.
In 2013 heb ik mijn diploma ‘Pedagogisch medewerker kinderopvang niveau 3’ behaald. Ik heb stages gelopen en gewerkt op verschillende kinderdagverblijven en peuterspeelzalen. Dit vond ik erg leuk, maar soms was het ook erg druk op zo’n groep. Als gastouder wil ik mij hier in onderscheiden: Ik vind het belangrijk dat de rust bewaard blijft, zodat er volop ruimte is voor de kinderen om op te kunnen gaan in hun spel. Dit betekent dat ik maar een paar kinderen per dag opvang, zodat ik elk kind veel ruimte krijgt om te kunnen doen wat hij of zij fijn vindt. Het zorgt er ook voor dat ik uw kind veel aandacht kan geven en goed kan inspelen op de belevingswereld.
Ik vind het belangrijk dat een kind zich veilig kan voelen bij mij en hecht veel waarde aan een goede  vertrouwensband met kind en ouder.
Wij wonen in een twee-onder-een-kapwoning waar fijn gespeeld kan worden. Er is allerlei speelgoed en knutselspullen, boekjes om zelf te lezen of om voor te lezen. Door middel van de tuindeuren kunnen we ook direct naar buiten om lekker in de tuin te spelen. Ook is er vlak bij ons huis een speeltuin. Als uw kind bijzondere interesses heeft is er alle ruimte om hier op in te spelen.
Als u dit nodig bent kan ik flexibele opvang bieden, zowel qua dagen als qua tijden. Dus werkt u wisselende dagen, dan is dat voor mij geen probleem. Ik ben beschikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.
Onze hond is tijdens de opvangdagen vaak aanwezig. Zij is een labradorkruising en gewend om met kleine kinderen om te gaan. Het is een rustige en vrolijke hond. Met haar spelen gebeurt uiteraard alleen onder begeleiding.

Werkdagen en tijden:

  ma di wo do vr za zo
ochtend x x x niet x niet niet
middag x x x i.o. x niet niet
avond              


Wilt u meer weten? Neemt u dan contact op met een van de medewerkers van ons gastouderbureau.
Dat kan telefonisch: 0529 433927 of door het invullen van onderstaand formulier dat rechtsreeks naar het gastouderbureau wordt gestuurd. Van ons ontvangt u de eerste informatie over onze werkwijze en onze tarieven (offerte).
Wij brengen u in contact met de gastouder na de intake procedure. 

 

Ik wil graag reageren op deze advertentie:

Naam
Adres
Postcode, Woonplaats
Telefoon
E-mailadres

Graag alle velden invullen.

Flexibele, kleinschalige kinderopvang in Dalfsen, Hoonhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen en Oudleusen?
Gastouderbureau Dalfsen!