Gastouderopvang|Vraag en aanbod|Tarieven|Ouderportaal|Links|Kalender|Contact|

Vraag en Aanbod

Gernermarke een kinderrijke wijk.....

Activiteiten zullen altijd afgestemd zijn op de leeftijd en ontwikkelingsfase van uw kind...Naam:Jennifer Mensink
Woonplaats :Dalfsen
Wijk :Gerner Marke
Link naar eigen website :
 
Soort opvang  
Gastouderopvang :ja
Opvang in het huis van de kinderen :nee
Flexibel :ja
 
Voorkeur leeftijd gastkinderen  
0-4 jaar :ja
4- einde basisschool :voorlopig niet
beiden :ja
School :
 

Omschrijving:

Mijn naam is Jennifer, ik ben getrouwd en moeder van een zoon (geb. 2015). Wij wonen in een  ruime twee-onder-een-kap-woning in de wijk Gernermarke; een kinderrijke wijk waar veel speeltuintjes te vinden zijn. Voorafgaand aan het gastouderschap, heb ik een aantal jaar in de psychiatrie gewerkt, maar ik merkte sinds het moederschap, dat ik meer voldoening haal uit het opvoeden van en zorgen voor (jonge) kinderen. Ik ben pedagogisch onderlegd (heb Sociaal Pedagogische Hulpverlening gestudeerd) en beschouw mezelf als een makkelijke ouder, waar veel kan en mag, zolang het maar veilig en hygienisch blijft. De regels die er wel zijn, hanteer ik consequent. Structuur vind ik belangrijk in de zin van vaste eet- en drinkmomenten, wat meteen de dag in overzichtelijke stukjes deelt.
 
Als gastouder bied ik kinderen een warme, gezellige en veilige plek, waar ze volledig zichzelf mogen zijn en ontdekken. Er kan buiten gespeeld worden in de omheinde achtertuin met zandbak en glijbaan. We kunnen naar diverse speeltuintjes of naar de nabijgelegen natuurboerderij. Mocht het weer echt te slecht zijn om buiten te spelen, zijn er binnenshuis voldoende activiteiten te doen. Denk aan knutselen, spelletjes, voorlezen, liedjes zingen, hut bouwen van tafel/kussens e.d. Activiteiten zullen altijd afgestemd zijn op de leeftijd en ontwikkelingsfase van uw kind.
 
In mijn huis lopen twee katten rond, die geen vlieg kwaad doen. Ze vinden veel ‘wel best’  en zoeken hun plekje in de bijkeuken op, wanneer ze er geen zin meer in hebben. 
Slapen kunnen de kindjes op de logeerkamer, aan de achterkant en tevens rustige kant van ons huis, waar een campingbedje en een 1-persoonsbed (inclusief onderschuifbed) staan.


Ik bied flexibele opvang op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Incidentele opvang op zaterdag of op een avond is tevens bespreekbaar.
Ik hoop dat ik iets voor u en uw kind kan betekenen in de toekomst!
 

Werkdagen en tijden:
 
  ma di wo do vr za zo
ochtend x x   x x evt.  
middag x x   x x evt.  
avond              

Op dit moment (november 2016 ) zijn er nog plekjes vrij.
 

Ik wil graag reageren op deze advertentie:

Naam
Adres
Postcode, Woonplaats
Telefoon
E-mailadres

Graag alle velden invullen.

Flexibele, kleinschalige kinderopvang in Dalfsen, Hoonhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen en Oudleusen?
Gastouderbureau Dalfsen!