Gastouderopvang|Vraag en aanbod|Tarieven|Ouderportaal|Links|Kalender|Contact|

Vraag en Aanbod

Gernermarke een kinderrijke wijk.....

Activiteiten zullen altijd afgestemd zijn op de leeftijd en ontwikkelingsfase van uw kind...Naam:Jennifer Mensink
Woonplaats :Dalfsen
Wijk :Gerner Marke
Link naar eigen website :
 
Soort opvang  
Gastouderopvang :ja
Opvang in het huis van de kinderen :nee
Flexibel :ja
 
Voorkeur leeftijd gastkinderen  
0-4 jaar :ja
4- einde basisschool :voorlopig niet
beiden :ja
School :
 

Omschrijving:

Mijn naam is Jennifer, ik ben getrouwd en moeder van een zoon (2015) en een dochter (2018). Wij wonen in een ruime twee-onder-een-kap-woning in Gerner Marke, Dalfsen; een kinderrijke wijk met diverse speeltuintjes. Sinds 2016 ben ik werkzaam als gastouder. Hieraan voorafgaand heb ik een aantal jaar in de psychiatrie gewerkt, maar ik merkte sinds het moederschap, dat ik meer voldoening haal uit het opvoeden van en zorgen voor (jonge) kinderen. Ik ben pedagogisch onderlegd (heb Sociaal Pedagogische Hulpverlening gestudeerd) en beschouw mezelf als een makkelijke ouder, waar veel kan en mag, zolang het maar veilig en hygiënisch blijft. De regels die er wel zijn, hanteer ik consequent. Structuur vind ik belangrijk in de zin van vaste eet- en drinkmomenten, wat meteen de dag in overzichtelijke stukjes deelt.

Als gastouder bied ik kinderen een warme, gezellige en veilige plek, waar ze volledig zichzelf mogen zijn en ontdekken. Ik plan daarom van te voren weinig; ik bekijk iedere dag wat er op ons pad komt en met name waar de kinderen zin in hebben. Wel probeer ik elke dag even naar buiten te gaan. Dan gaan we spelen in de omheinde achtertuin met zandbak en glijbaan gaan we een speeltuintje of wandelen met de baby’s, mochten die op dat moment in de opvang aanwezig zijn. Mochten we vanwege het weer of verschillende slaaptijden van eventuele baby’tjes niet naar buiten kunnen, zijn er binnenshuis voldoende activiteiten te doen. Denk aan knutselen, spelletjes, voorlezen, liedjes zingen, hut bouwen van tafel/kussens e.d. Activiteiten zullen altijd afgestemd zijn op de leeftijd en ontwikkelingsfase van uw kind.

In mijn huis lopen twee katten rond. Ze vinden veel ‘wel best’ en zoeken hun plekje in de bijkeuken op, wanneer ze behoefte aan rust hebben.

Slapen doen de kindjes op de slaapkamers van onze eigen kinderen. Daar staan ledikantjes voor de kleinere en een 1-persoons onderschuifbed voor de grotere kindjes. Ook heb ik nog een campingbedje tot mijn beschikking.

Ik bied opvang op alle doordeweekse dagen van ong. 7:30 - 18:00 uur. Incidentele uitbreiding hierop is bespreekbaar.

Wellicht dat ik in de toekomst iets voor u en uw kinderen kan betekenen!

 


 

Ik wil graag reageren op deze advertentie:

Naam
Adres
Postcode, Woonplaats
Telefoon
E-mailadres

Graag alle velden invullen.

Flexibele, kleinschalige kinderopvang in Dalfsen, Hoonhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen en Oudleusen?
Gastouderbureau Dalfsen!