Gastouderopvang|Kijken bij een gastouder|Vraag en aanbod|Tarieven|Ouderportaal|Links|Kalender|Contact|

Vraag en Aanbod

Ik daag kinderen graag uit om dingen te ontdekken en te leren....

Ik kijk naar de interesse van uw kind en daar spring ik op in.
 

Naam

: Lenore Rotgers
Woonplaats : Nieuwleusen
Wijk : Pr. Beatrixlaan 25, Nieuwleusen
Link naar eigen website : www.gastouderopvangwombi.nl
 
Soort opvang  
Gastouderopvang : ja
Opvang in het huis van de kinderen : nee
Flexibel : liever niet
 
Ik richt mij vooral op kinderen in de leeftijd van 0 - 4 jaar. Als er een oudere broer of zus bij is, is het bespreekbaar.

Omschrijving:
Mijn naam is Lenore Rotgers (1988). Samen met mijn vriend en ons dochtertje woon ik in Nieuwleusen. Sinds dit jaar ben ik ingeschreven bij het LRKP.

 

In 2009 heb ik mijn Sociaal Pedagogisch Werk niveau 4 diploma behaald en in 2012 mijn Leraar Basisonderwijs diploma. Tijdens deze studies heb ik heel veel ervaring opgedaan met kinderen van 0  t/m 12 jaar oud, onder andere met de vele stages die ik heb gedaan bij (medisch) kinderdagverblijven en scholen. Maar daarnaast paste ik al op kinderen vanaf mijn 12e. Dit begon bij de buren, maar al snel paste ik bij vele gezinnen op. Ook bij gezinnen met kinderen met een rugzakje. 

 

Ik verzorg de gastouderopvang vanuit ons huis. We hebben een grote woonkamer waar speelgoed te vinden is voor alle leeftijden. Ik vind het fantastisch om kinderen uit te dagen om dingen te laten ontdekken en ze dingen te leren. 

Zo zullen er creatieve werkjes gemaakt worden met een thema, veel voorgelezen worden en zingen we liedjes. Ook kijk ik naar de interesse van een kind, wat sluit goed aan bij uw kind en daar spring ik op in.

Boven is er een slaapkamer voor de allerkleinste waar ze lekker kunnen slapen.

 

Buiten hebben we een grote tuin met speelgoed en in de omgeving zijn speeltuinen en natuur te vinden, waar we regelmatig een bezoekje aan brengen om dingen te ontdekken.

 

Wij hebben twee lieve katten. Een wat oudere kat die haar eigen weg gaat en een kitten die aandacht krijgen wel erg leuk vindt. Vaak komt hij even kijken wat de kinderen aan het doen zijn.

 

Werkdagen en tijden:
febr. 2017 (x = werkdag)
 
  ma di wo do vr za zo
ochtend x x x x x x x
middag x x x x x x x
avond x x x x x x x

 

Ik wil graag reageren op deze advertentie:

Naam
Adres
Postcode, Woonplaats
Telefoon
E-mailadres

Graag alle velden invullen.

Flexibele, kleinschalige kinderopvang in Dalfsen, Hoonhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen en Oudleusen?
Gastouderbureau Dalfsen!